Försäljning 4:a, Dubai Marina, Dubai, Förenade Arabemiraten, MAg 218

Försäljning - Cod. 42378

  • Typ: 4:a
  • Område: 160 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 11
  • Byggnadsvilkor: Excellent

DUBAI MARINA

I hjärtat av della Marina, bara 5 minuters promenad från Marina Walk, presenterar vi denna lägenhet på 11:e våningen enligt följande:

Korridorentré som öppnar sig mot rummet på över 25 kvadratmeter, alla med fönster med en fantastisk 180° utsikt varifrån du kan beundra glimtar av havet och avståndet samt Burj al Arab. Till tjänst i samma rum en stor balkong på 15 kvadratmeter där du kan äta och äta lunch och njuta av kvällens tusen ljus från Marina. Också i vardagsrummet finns köket, beboelig, med typisk direkt öppning mot rummet. Fortsätter vi i sovrummet har vi de 2 dubbelrum båda med egna badrum, ett med dusch och det andra med badkar, påpekar att ett av de två sovrummen (huvudsovrummet) är kantigt .... Äntligen ytterligare ett badrum för en totalt 3 totalt och en oumbärlig garderob stänger sammansättningen av denna fastighet.

För service av lägenheten har vi de 2 privata parkeringsplatserna och utmärkta tjänster som MAG 218-tornet erbjuder, såsom: Biografrum - Festrum - Barnrum, gymmet som ligger på översta våningen med fantastisk utsikt och en mycket solig oändlighet pool avståndet från andra byggnader.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Buy&Go Real estate
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB