Försäljning 1:a, Dubai Marina, Dubai, Förenade Arabemiraten, Sparkle Towers, Dubai Marina

Försäljning - Cod. 38017

  • Typ: 1:a
  • Område: 78.87 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 14

1 sovrum är tillgänglig för försäljning i Sparkle Towers - Dubai Marina.

BUA: 849 kvm
Utsikt över Marina och pool.

Pris: 1 348 511 AED.
Betalningsplan: 40% till överlåtelse under andra kvartalet 2019, 60% i 1,5 års avdrag.

Oavsett om det är panoramautsikt över vattnet eller den exklusiva livsstilsområdet Sparkle Towers, är du garanterad en upplevelse till skillnad från alla andra. På Sparkle Towers, vi är stolta över att ge dig den livsstil som du förtjänar; en livsstil som slår från hjärtat av Dubai Marina, en av de konkreta underverk i Dubai.
Störningen av Marina Walk, en 7 kilometer lång fotgängarpromenad med en rad restauranger och underhållning, är direkt tillgänglig.
De fantastiska sandstränderna i Jumeirah Beach Residence ligger bara 5 minuters promenad från tornet, vilket gör varje dag en dag till stranden. Den fantastiska JBR Walk är praktiskt taget i din trädgård, bara två minuters promenad från tornen.
Att vara inom tio minuters bilfärd från stora attraktioner som Emirates Mall, Ibn Battuta Mall, Burj Al Arab och Madinat Jumeirah, garanterar att all din livsstil, shopping och varje dags behov är uppfyllda. För shopping närmare hemmet, är Marina Mall bara en två minuters bilresa.
I dagar vill du luta dig tillbaka och upptäcka staden, Dubai Metro, som lätt nås via Marina Spårvagnen, är ett livskraftigt alternativ för transport.
Sparkle Towers ligger bara 30 minuter från Dubais internationella flygplats och 15 minuter från Al Maktoum International Airport, och ligger i hjärtat av Dubai.
De två tornen är mark + 29 och mark + 14 ansluten till en mark + 4 podium och tre källare parkeringsplatser, vilket gör ditt val av utsikt och perspektiv spektakulär på alla nivåer. Dessutom kommer flera butiker ut mot vattnet och huvudvägen erbjuda ett urval av butiker för att betjäna invånarna i Sparkle Towers.
Från det ögonblick du går in i den lyxiga lobbyn, prickad med glittrande ljus och fantastisk extravagans, kommer du direkt att veta att vi vid Sparkle Towers ser till att echo av elegans ligger i varje hörn och efterbehandling.
Kristallkryssade fönsterrutor, dubbla glasrutor och glittrande ytterljus gör utsikten lika roligt på vardera sidan av fönstret.
Stilfulla badrum, med toppmoderna europeiska märkesvaror och armaturer, bekräftar att förfining inte har någon slut. Varje sovrum har ett eget badrum som passar dina behov.
Hitta din passion på bänkskivorna i granit och de flesta moderna och inbyggda inbyggda apparater av rostfritt stål i ett hemtrevligt men överdådigt kök, hjärtat av varje hem.
Eftersom vi vet att lyxlivet levereras med en standard för dressing att imponera, har vi specialbyggda varje sovrum för att inkludera en inbyggd garderob för att omfatta din breda modekänsla. På Sparkle Towers finns en plats för alla med varje två och tre sovrum enhet som kommer med ett speciellt utformat barnflicka rum.
Med fitnesscenter och temperaturstyrda simbassänger är du bara ett träningspass bort från ett lugnt stimulansmedel. Låt din tillflyktsort bli de lyxiga bastur, jacuzzi och spa. Kvinnor kan njuta av avskildhetens avskildhet.
Säkerhet är aldrig en fråga du behöver fråga, eftersom tornet är utrustat med CCTV-säkerhetskameror som övervakar varje tum av tornen, vilket ger några säkerhetsproblem som du kanske behöver vila. För att ytterligare öka säkerheten är en tjugofyra timmars säkerhetsvakt närvarande och varsam vid alla tillfällen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB